torstai 1. marraskuuta 2012

HALLOWEEN

Hyvää marraskuuta kaikki! Maanantaina meijän oppilaskunta meni alueen oppilaskuntien kokoukseen, jossa pienissä ryhmissä vaihdettiin ideoita koulun tavoista ja tapahtumista ja opittiin johtajuudesta (en kyllä mitään uutta oppinut, eikä kukaan muukaan). Siellä oli myös kaksi puhujaa, toinen Amerikan nuorista leskistä, ja toinen taikuri, joka samalla antoi elämän ohjeita. Hauska päivähän tuo oli. 
Keskiviikkona oli Halloween, joka on siis tosi iso juttu täällä. Jo parin viikon ajan oon nähnyt talojen pihalla kaiken näkösiä koristeita ja luurankoja. Ala-astelaisilla oli viime viikolla kurpitsan kaiverrus päivä, ja Halloween aamuna joku opettaja jakoi noidaksi pukeutuneena karkkia lukion käytävällä. Bilsan ja espanjan tunnilla saattin kans karkkia opettajilta ja kiva bussikuski antoi vähän lisää nameja. Illalla valitettavasti en mennyt karkki vai keppostelemaan, vaan Kennedyn ja Cassidyn luo iltaa viettämään. Syötiin vähän lisää karkkia ja muuta ruokaa, pelattiin pelejä ja hengailtiin. Actionia iltaan toi naapurissa bilettävät pojat, jotka tuli säikäyttämään meijät, ja hyvin onnistui, ainakin siitä päätellen että yks tyttö hyppäs kauhuissaan mun päälle, pakoon ovelta, mistä pojat hyökkäs. Taisin siinä itsekin vähän kiljahtaa.
Kennedy, mää ja Abby  (taustalla kokolattiamatto)

Wesley, Cassidy ja Michalah ja kuvista puuttuu Andrea

En tiiä, oonko koskaan maininnut, mutta kaikkien talot on tosi hienoja sisältäpäin (ulkoa ei niinkään). Kaikilla on kellarit, joissa on isot telkkarit, pingispöydät ja toinen keittiö. Kaikilla on baaripöytä yläkerran keittiössä. Kaikilla on onnistuneita 50x50 cm perhe- ja yksilökuvia seinät täynnä ja suurimmalla osalla kokolattiamatto, ainkin jossain osassa taloa. Mainittakoon vielä, että mun dad on arkkitehti, ja mm. rakentanut tämän ja ton Kennin ja Cassin kämpän.
Noh, jatkakin tästä Shakespearen Macbethin lukemista ja analysointia, huomenna testi sen ekasta osasta. Ei oo helppoo ymmärtää tätä runoutta ja vanhoja/outoja sanoja enkuksi, kerronpa vaan.

4 kommenttia:

  1. Hauskaa luettavaa taas! Miksi meillä on vaan yksi keittiö? Vai voidaanko laskea, että kun mökillä ja boksissa on keittiö niin niitä onkin 3? Ha haa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks siihen johonkin yläkertaan saisi tungettua yhden keittiön? ;)

      Poista
  2. Siun hiukset on sika pitkät! ja jee:)

    VastaaPoista