sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Spook Hollow

Perjantaina oli jenkkifutiksen eka play off -peli, joten sitä oli tietty ihan pakko mennä katsomaan, kun kerrankin meijän koulu oli päässyt niin pitkälle. Valitettavasti hävittiin, ja kaikki oli masentuneita (paitti mä). Saattoi olla mun viimenen jenkkifutispeli, nyyh. Sieltä mentiin hetkeks vielä Angielle hengaamaan, mutta ennen yhtätoista on aina lähdettävä kotiin, koska täällä on laki, että alle 18 vuotiaat ei saa ajaa 11 jälkeen illalla. Lauantaina menin kannustamaan juoksujoukkuetta, ja poikien joukkue pääsee ens viikolla kisaamaan osavaltion kisoissa, jee! 
Illalla mä, Konnor, Angie, Amelia, Brooke, Connor ja  Travers mentiin Brooken synttäreiden kunniaks kummitustaloon, joita täällä on ollut koko lokakuun ajan auki. Se oli oikeasti tosi pelottava. Ensin jonotettiin puoltoista tuntia, ja jo siinä vaiheessa pelottavat näyttelijät säikäytteli ihmisiä ja suurella näytöllä pyöri pätkiä kauhuleffoista, ja niitä ei voinu olla näkemättä. Täytyy myöntää, että vähän pelotti, kun ei tiennyt mitä pitäsi odottaa. Lopulta kun päästiin sisälle, niin mentiin jonossa ja pidettiin toisistamme kiinni kokoajan, ettei eksyttäis. Pari kertaa vimppana tuleva Konnor kyllä irrotti otteensa ja jäi jäkeen, yritin siinä sitte pitää joukkoa kasassa. En onneks joutun olemaan eka tai vika, se ois ollut liian pelottavaa. Näyttelijöitä oli tosi paljon, ja nukkeja ja kaikkea. Välillä sieltä mentiin ulso metsään, ja ihmiset säikytteli sua puitten takaa ja jahtasi meitä moottorisahalla!!! Hengissä kuitenkin selvittiin, ja onneksi oli noi pojat mukana, muut tytöt aina sulki silmät kun oltiin sisällä, eli olin kyllä ihan rohkea. Lopuksi mentiin Brookelle syämään juustokakkua, nam.  Mulla oli kyllä kamera mukana, mut eihän siellä mitään kuvia pysytynyt ottamaan. Tässä kuitenkin kuva pöllittynä netistä. 
koita siellä sitten pimeässä huoneessa noitten kanssa selvitä pissaamatta housuun :)

Muutama huomio vielä: Mua luullaan saksalaiseksi kokoajan. Varmaan toiveajattelua, koko kylä polveutuu saksalaisista, ja vanhimmat ihmiset puhuu saksaa. Toinen asia, oon syönyt näiden melkeen kolmen kuukauden aikana KERRAN kalaa. Ihme juttu. 

1 kommentti:

  1. Kalajuttu on käsittämätön. Saksalaisen nyt jotenkin käsittää; on meillä takuulla siellä(kin) paljon hämäräperäisiä esi-isiä. Hyvä että myrsy ei ilmeisesti aiheuta siellä mitään. Pus ja hali!

    VastaaPoista