maanantai 15. lokakuuta 2012

Taiteilija elämää!!!

Hauska viikonlppu takana, ja ei niin hauska viikko edessä! Perjantaina isosisko Jamee tuli kotiin yliopistolta. Lauantaina mentiin shoppailemaan Jaden, Jameen ja momin kanssa, ja vähän kledjuja tarttuikin mukaan. Illalla syötiin tosi hyvää ruokaa ja suklaakakkua ja pekaanipähkinäpiirkkaa, koska Jameellaa oli synttärit viime viikolla. Tavan takaa menin taas nuorteniltaan, jossa oli tällä kertaa vieraileva bändi (jonka laulaja jakoi mielipiteitä, lähinnä sen hiustyyli, mut myös se laulaminen), ja laulajan sisko esitti runojaan niikun joku Heli Laaksonen, paitsi ne oli tietty uskonnollisia, mut tosi hyviä, ja sitten vielä näitten isä piti vähän opetusta ja oli myös tosi hauska. Sain ainakin vähän hyppiä ja tanssia eturivissä, jeah! Sieltä menin vielä jatkoille yhden Paigen luo ja siellä oli muitakin, ja oli tosi kivaa. Syötiin ja hengailtii ja katottiin leffaa. 
Sunnuntaina kirkon jälkeen skypettelin vähän Cheltenhamiin ja Turkkusseen ja tein läksyjä. Iltapäivällä oli koko momin perheen kokoontuminen, ja vaikka olin melkeen jokasen aikaisemmin jo tavannut, en ollut tajunnut kuinka paljon niitä yhteensä on. Siellä meitä oli melkeen 60 vaarista vauvaan. Neljä sukupolvea ja erinäisiä kihlattuja, tyttö- ja poikaystäviä, ja mää. Lopuksi isoisä vei kaikki halukkaat ajelulle heinälavalla autonsa takana, ja vaarihan kaahasi ainakin kuuttakymppiä pitkin maanteitä, niin että jäätävä tuuli tuntus vielä enemmän jäätävältä. Hengissä kuitenkin selvittiin ja Jamee pääsi palaamn takaisin St. Louisiin yliopistolle. 
tässä todistusainesitoa, että autan kotitöissä, varsinkin kokkaamisessa. Tässä valmistuu herkullinen katkarapupasta ja toi mun kädessä on veitsi.

Amelia serkku ja ruokaa

Amelia, mä, Stoner ja Jade

ennen kun osattiin aavistaa pahinta..

Noniin, nyt pääsen otsikon aiheeseen. Nyt on suunnitelmissa käyttää (melkeen) jokainen vapaa hetki tehden Beowulf lasten kirjaa. Ollaan siis enkuntunneilla koko syksy käyty Beowulfia läpi, ja nyt on aika tehdä loppu projekti. Vaihtoehtoja kyllä oli, mutta päädyin tohon lasten version tekemiseen, ettei tartte kirjoittaa niin paljon, laiska kun oon. Mut valitettavasti mun täytyy silti piirtää paljon. Käsi kramppaa jo pelkästä ajatuksesta. Hmm..En tiiä onko toi piirtämien mun kohdalla mitenkään parempi vaihtoehto. Onneksi opettaja sanos rohkasevasti, ettei arvostele piirtotaitoa, luojan kiitos. Kuorossa on alettu treenaamaan jo joululauluja, odottelen ensilunta.

9 kommenttia:

  1. armoton sukukokous! mut no onneks meil on muistoi tost beowulfist jo lapsuudesta niin voit käsitella asiaa lapsen näkökulmasta, vink vink ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja pauli väitti et ollaa keksitty meijä muistot, et sitä ei oo kosaa tapahtunu? :O

      Poista
    2. Siis me ei olla katsottu sitä serkkujen kanssa todellakaan! :D Tellä menee nyt joku Harry Potter ja Beowulf sekasin :D

      Poista
  2. Meidän suvun pienet 20-30 hengen pippalot kalpenee...ja mitäs tekemistä teillä on lapsuudessa ollut beowulfin kanssa???Salat julki!

    VastaaPoista
  3. Ei ma oon kylla varma asiasta Pauli ja hehhe aiti kysy paulilta jos anna on selittanyt sille. Mut Pauli ma ja anna molemmat muistetaan se eli se ei voi ollla harhaa!! :DD

    VastaaPoista
  4. Minkä verran Amerikkalais nuoret käyttää muuten alkoholii ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällähän ikäraja on 21, eli se ois tavallaan "pahempi" rikos kun suomessa, joten täällä missä mä oon, ei ainakaan melkeen kukaan näistä suunnilleen mun ikäsistä käytä ollenkaan alkoholii. ne jotka käyttää on tosi pahiksia, mut ainakaan mä en tiedä ketään joka käyttäis. Myöskään aikuiset ei käytä yhtä paljon kun suomessa käytetään :)

      Poista