torstai 11. lokakuuta 2012

Kukkuluuruu!

Mulle kuuluu kaikinpuolin edelleenkin hyvää. Parina aamuna on jo terassi ollut huurteessa, eli yöllä on tainnut olla pakkasta? Päivälämpötilat vaihtelee siinä 10 ja 20 Celsiuksen välillä, jos oon oikeen ymmärtänyt. Enää ei parane lähteä varvastossuilla kouluun, ja aamuisen liikuntatunnin juoksu tapahtuu koulun käytävillä, eikä ulkona juoksuradalla. Kohta syysurheilulajit vaihtuu talvilajeiksi, eli perjantaiset istumiset katsomossa loppuu. Tänään tippui postiluukusta ihana kirje tuolta Helsingin suunnalta, kiitos siitä!
Sunnuntaina oli kirkon Harvest Time Service, eli syksyn ja elonkerjuu -ajan kunnaiksi iltapäivä ulkona. Aluksi halukkaat saivat osallistua ajeluun peltojen läpi heinälavalla, todellista maatilamatkailua. Sitten oli vuorossa laulamista ja puhuja, jonka jälkeen syötiin tosi paljon hyvää ruokaa. Onneksi siellä oli nuotio, jonka ääressä pystyin sulatamaan lähes jäätyneet varpaani ja sormeni :) Sieltä päädyin vielä menemään kaverin luo, joten päivä oli tosi hauska. Maanantaina ei ollut koulua, koska oli Columbus Day ei haitannut mua! Keskiviikkona mulle valkeni karu totuus, tästä lähtien joka liikuntatunti aluksi juostaan 20 min. ja loppu tunti (tunti kestää 90 min.) ollaan kuntosalilla kasvattamassa lihaksia. Kun tuun takasin, mulla on iso haba! Illalla olin taas nuortenillassa, jossa ekaks oli pari hauskaa kilpailua ja sitten vähän raamattu -opetusta ja sitten vaan puhuttiin, kivaa oli :)



Jenna ja Abby :)

5 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla! Mutta paineet alkaa kasvaa äidillä, kun te kaksi ei kun bodaatte päivät pitkät! Halaus äidiltä, tällä kertaa Haagista!

    VastaaPoista
  2. vaatetta niskaan hyvä mies!! ja nyt voidaan alottaa battle kumpi nostaa enemmän rautaa ens kesäkuussa ;)ja noi nuortenillat on varmaan sikakivoi harmi ettei mulla oo sellasia mitään :/ mut kylhä mul on kaikkee muuta! pus

    VastaaPoista
  3. Toi traktori cruising näyttää hyvälle ;) Iso hali täältäkin :)

    VastaaPoista
  4. Asiallisia liikuntatunteja teillä. Olisinpa ite käyttänyt aikanaan koulun liikuntatunnit noin, enkä millon mihinkin lorvailuun. Olis nyt helppo olla hyvässä kunnossa ;) Tehän voittekin sit Turun vierailuilla lähteä puntille seuraks, ettei tarvii yksin mennä.

    Nyt vasta heräsin lukemaan teidän blogeja. Mielenkiintoista tekstiä. Huomenna töissä lienee aikaa lukea loput tarinat sieltä jäätyneiden kalkkunoiden maasta ja sitten lukemaan Sofian blogia.

    VastaaPoista
  5. Hah, emmä nyt vielä niin puntti oo!

    VastaaPoista