sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Vauveli

"Mikä nauraa niinkun aurinko, mikä itkee niikun kuu? Mille meidän isä salaa kuiskaa "baby I love you"? ---Se on se meidän uusi vauva, nimeä en muista. Se joskus karjuu niin, et pikkulinnut tippuu puista. "

 Nyt on jo varmaan aika paljastaa, että mulla on uusi pikkuveli täällä adoption kautta. Mulla on siis 6 amerikkalaista sisarusta! Koko ton laulun sanat kertoo aika hyvin Krucesta, vaikkei hän paljon itke eikä karju. Kruc tuli melkeen 4 kk ikäisenä ja asui täällä viikon, mutta joutui sen jälkeen olemaan melkeen kuukauden sairaalassa, mutta on nyt oikeen hyvin voiva vauveli. Sairaala juttu ei ollut mitään hirveän vakavaa. Oon siis pääsyt tässä kaiken muun taustalla mukaan kiivaaseen nimi -keskusteluun, vauvanvaatteiden ja turvaistuinten ostoon ja sairaalareissuihin. Melkeen tuli itsellekkin vauvakuume, kun shoppaili kaiken maailman vauvan kynsisaksia ja voiteita.

Täälläkin siirrettiin tänään kelloja, ja aamulla kun heräsin, oli maa ihan huurteessa. Lauantaina menin kannustaamaan koulun poikien juoksujoukkuetta, missä mun veli on, koko osavaltion väliseen kilpailuun, ja ihan hyvin niillä meni. Sitä varten perjantaina koulussa oli 20 min kestävä pep rally, eli marssibändi soitti vähän musiikkia, ja cheerleaderit huusi kannustushuutoja ja juoksuvalmentaja piti puheen joukkueelle. Mikään muu koulun joukkue ei koskaan pääse osavaltion välisiin kisoihin, joten juhlan aihetta oli. Lauantai illalla nuortenillan jälkeen menin vielä palelluttamaan itteni after partyihin nuotion lämpöön, ja syömään. 

Sunnuntaina kirkko oli erilainen kun yleensä, koska oli Orpojen sunnuntai. Joku puhui adoptoimisesta ym. ja kaikki mun kirkkoon kuuluvat perheet, jotka on adoptoinut lapsia, esiteltiin. Niitä on tosi paljon, munkin Moise -velihän on adoptoitu. Yhdessä perheessä on jopa 18 lasta, joista suurin osa on adoptoituja. Kirkon eteisessä oli tosi paljon esitteitä ja muita juttuja, ja kuvia orvoista, joiden puolesta pitäisi rukoilla. Kirkkolounaalla samaistuttiin orpoihin, eli ruoka oli jotain riisimössöä, mitä orvot kuulemma syö. Ihan hyväähän se oli, varsinkin kun kaikki lisäsi sihen armottomasti suolaa ja pippuria. 


4 kommenttia:

  1. AAWWWS!!! mut koita nyt hillitä se vauvakuumeesi! mut voih söpöä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä pitää olla suloinen perhe. Onnea vauvalle ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. Nyt toi laulu juuttus mun päähän, kiitti! Ja 18 lasta härre God!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on ollu mun päässä juuttuneena viimesen kuukauden! :D

      Poista