maanantai 28. tammikuuta 2013

Löllöilyä

En nyt enää muista tarkalleen, mitä kaikkea ja milloin on tullut tehtyä, joten  kerron jossain sekavassa järjestyksessä. Eli, kävin kattomassa yhden tyttöjen korispelin koululla, joka on tuskaa koska siellä salissa on aina ihan naurettavan kuuma. Ilmeisesti joukkue oli päässyt pitkälle, joten lauantaina ajettiin n. 40 min. päähän Bloomingtoniin, joka on semmonen about 80 000 ihmisen kaupunki. Ajettiin sinne laittomasti neljä nuorta samassa autossa. Lakihan sanoo, että ekan vuoden ajokortin saamisen jälkeen, ei saa kuljettaa kuin perheenjäseniä ja yhtä ylimääräistä tyyppiiä. Perillä oli sitten oikeen suurkaupungin tunnelma ja hävittiin peli neljällä pisteellä, joka tuotti tuskaa. Siellä tunsi ittensä pieneksi, kun Bloomingotnin koulun kannustajia oli ihan sairaasti huutamassa ja karjumassa, ja me tremonttilaiset nurkassa vähän hihkuttiin kun tehtiin kori. 

Lähi aikoina oon myös panostanut tosi vähän kouluun, etenkin siis hissaan ja bilsaan, jotka onkin mun ainoot vaikeet aineet enkun lisäksi. Mm. viimeks kun tsekkasin, mulla oli hissassa 0% tältä termiltä eli 9 viikon ajalta. Nyt se kyllä varmaan muuttuu, kun palautin jotain läksyjä ja meillä oli koe. Bilsassa me tehdään jotain tutkimuksia labrassa kokoajan, jten ei sielläkään oikeen nappaa just nyt. Enkussa sen sijaan panostan hulluna siihe kirjotelmaan, koska tykkään sen tekemsestä ja aiheesta, minkä valitsin.

Eilen, sunnuntaina, nuo mom ja dad vei mut synttäri-illalliselle (vähän myöhään toki, muttei se mitään, syyt oli hyvät) Red Lobster nimiseen ravintolaan. En muuten kutsu noita momia ja dadia momiksi ja dadiksi, vaan niiden nimillä, mutta tänne aina kirjotan tolleen, ettei mee henkilöt sekaisin :) Ravintolassa oli hirveesti kaikkea mereneläviä, ja mä siis söin lohta (Aah!) ja katkarapuja. Kalaa oon nyt syöny täällä 4 kertaa ja katkarapuja ainakin 20 kertaa, mutta niissähän on vissi ero.

Illalla suuntaan taas napani katsomaan sitä Unelmien poikamiestä, niinkun viimeviikollakin. Pakko myöntää, että se on koukuttava show. Tänään tuli paketti Sofialta, missä oli muun sälän lisäksi tosi paljon eri Fazerin karkkeja mums mums!

2 kommenttia: