maanantai 21. tammikuuta 2013

Piiiitkä viikonloppu

Tänään on Martin Luther Kingn päivä, joten ei ollut koulua, jee. Just kun ehdin sanoa, että lämpimät säät on alkanut, tänä aamuna oli -23 Celsiusta. Se ei kyllä tuntunut yhtään niin kylmältä, kun ei tuullut ja aurinko porotti taivaalla. 
Perjantai-illalla pelattiin momin, hänen ystävän ja Jaden kanssa kaikenlaisia pelejä, ja juotiin kaakaota. Mää ja mom aloitettiin jo päivällä pelaamaan lasten muistipelejä, koska sairauslomalainen mom on ihan tylsistynyt täällä kotona. Pelattiin pelejä, missä piti keksiä sanoja yms. joten tietty en ollut paras meistä, mutta ihan yllättävän nopeesti mun aivot keksi joitain juttuja. Myöhään illalla mä ja Jade vielä katsotiin Footloose (vanhempi versio) ja ihan hyvähän se oli. 
Lauantaina mentiin taas Jaden ja momin kanssa katsomaan Les Miserables, ja oli kyllä hyvä. Suosittelen jos vähänkin kiinnostaa! Ja herkkien kannattaa ottaa nenäliinat, terv. minä joka en itkenyt Titanicissa, mutta melkeen itkin tuolla. Leffateatteri ei muuten eronnut Kinopalatsista, kuin että istumapaikat ei ollet numeroidut, mainosten jälkeen näytettiin pelastautumisohjeet, ("Hätä ovet ovat joko edessäsi, oikealla- tai vasemmalla puolellasi, tai takanasi." Tosi hyödyllistä) ja jokainen söi paljon popcornia. 
Sunnuntaisen kirkonjälkeisen skypettelyn jälkeen syötiin mun kahden veljen synttärikakut ja stten täti ja serkku tulvat katsomaan lisää Annan nuoruusvuosia, jotka aloitettiin joskus joululomalla. 
Maanantaina monet serkut ja tädit ja isovanhemmat ängettiin yhden tädin luo, ja maalattiin tapetissa olevia sinisiä pilkkuja ruskeiksi. Herää kysymys, miksei samantien laitettu kokonaan uutta tapettia? Hommaan meni about 2 tuntia, ja ranne kramppaa. Hauskaahan se tietty taas oli, tämän hullun suvun seurassa :)
Yritin lisätä tähän kivan kuvan musta maalaamassa, muttei tää suostu sitä lisäämään. Pilkut oli kuitenkin noin 3 mm x 3 mm, että mun yksityiskohdan maalamistaidoilla, niistä tosiaan tuli tosi kauniita.

3 kommenttia:

  1. Moikka! Meidän suku on tosiaan pieni ja epäsosiaalinen sikäläiseen sukun verrattuna:). Mutta hauskalta kuulostaa!! Pus ja halaus! Äiti

    VastaaPoista