sunnuntai 13. tammikuuta 2013

diudidiu

Eka kokonainen kouluviikko loman jälkeen takana ja rutiiniin on taas päästy. Sunnuntaina tuo mun sairaalassa ollut mom, joka muuten voi ihan hyvin, vaikkei töihin vielä saakaan mennä, pääsikin jo kotiin ja muutama sukulainen tuli mun ja Jaden synttäripitsalle ja -kakulle. Lahjojakin saatiin, sain yhden kivan paidan, pörrösukat ja sellaisen lämpimän peitto-viltin. Pakko sanoa, että vaikka kakku oli hyvää, Suomessa on aina parempaa. Näillä on tavallaan vain se kakkupohja, joka on kuorrutettu. Mutta kuten sanottu, en valita, vaan maukasta oli!
molemmat sai oman kakun, vaikei todellakaan syöty niitä kokonaan :)

Kouluviikko sujui ihan normaalisti. Enkun tunnilla käytetään koko tämä term, eli 9 viikkoa, aineen kirjoittamiseen. Siihen menee niin kauan, koska tehdään kaikenlaisia luonnoksia ja ehdotuksia vaikka kuinka monta. Kirjotan siitä, miksi USAssa pitäisi olla pakollista opetella vierasta kieltä koulussa, joten saan varmaan kaikkien vihat niskoille, kkun esitän sen luokan edessä. 
Torstaina menin ekaa kertaa koulun korispeliä katsomaan, ja voitettiin jee! Kyseessä oli tyttöjen peli, mutta kuulemma poikien pelejä on kivempi seurata, koska ne pelaa paremmin. Pitäis varmaan sellaiseenkin raahautua, jos vielä ehtii ennen koriskauden päätöstä. 
Koska mom ei voi kunnolla kokata, vaan hänen pitää levätä, kirkosta joku täti on organisoinut eri tätejä tuomaan meille joka päivä illalista. Ihan hauskaa on nähdä mitä muut perheet syö, vaikkei se kovin erilaista tästä perheesä olekaan. Tietysti on vähän outoa, ettei mä, Jade ja dad, ja miksei Brock- ja Grant-veljetkin muka osata laittaa ruokaa koko perheelle, mutta miten vaan, kyllä mulle aina ruoka kelpaa.
Oon tässä alkanut miettimään ja suunnittelemaan ensivuotta ja -kesää kevätlukukauden kunniaksi. Maanantaina tuli muuten 5kk täällä täyteen eli noin. puolessa välissä ollaan :)  En erityisemmin stressaa, mutta mm. partsaleirille pitäisi ilmottautua jo ja kesätöitä pitää kohta etsiä ja ensivuoden kurssivalinnatkin pitää joskus varmaa tehdä.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Musta taas tuntuu, että sä olet ollut siellä iän kaiken, mutta tulet ihan pian takaisin. Taidan olla optimisti! Pus ja halaus! Äiti

    VastaaPoista
  2. voi ei kesatyot.. Oliks pakko muistuttaa :D

    VastaaPoista