keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jiihuu!!

Hyvää helmikuuta ja mun Melkeen 6 kk täällä-päivää! Viime tiistaina kävin kampaajalla ja hiukset on tavallaan vähän blondimmat, mut ei hätää, erotatte vielä mut ja Sofian, mun hiukset on vielä ruskeet. 
Perjantaina menin muiden meigän koululaisten kanssa kannustamaan cheerleadereita, koska ne oli päässeet koko osavaltion välisiin kisoihin, mitä et varmaan koskaan ennen oo tapahtunut. Sinne sai kyydin keltaisella koulubussilla, ja siellä oli hyvä fiilis ja hauskaa ajaa 40 min. päähän kisoihin, jotka oli jossain stadionilla. Ensin olin että woooooooou, ompas taitavia ja hienoja joukkueita, mut sitten kun olin nähnyt 20 samanlaista, alko vähän kyllästyttämään. Kaikki muut joukkueet oli paljon isompia, kuin meidän pikkukoulun joukkue, jolla oli tosi hieno esitys ja hyvin pärjäsivät. Lopuksi vielä 3 college-tason joukkuetta esiintyi, ja ne oli kyllä tooooosi hyviä. Ei ihan helppo laji tuo cheerleadaus.

Sunnuntaina oli Super Bowl, eli amerikkalaisen jalkapallon tän kauden loppupeli. Kaikki järjesti ja osallistui Super Bowl partyihin, niin myös mä ja Jade. Meitä oli n. 15 tyyppii syömässä, juoruamassa ja tietty katsomassa peliä telkkarista. Ei kyl hirveesti keskitytty itse peliin, osaksi koska syötiin, osaksi koska siinä oli puolen tunnin katko sähkövian tai jonkun vuoksi. Beyoncen väliaikaesitys kyllä nähtiin. Mainoskatkoilla näytettiin pelkästään just sitä varten tehtyjä mainoksia, jotka on melkeen isompi juttu kun itse peli. Jossain kohtaa me porukan tytöt kylästyttiin ja hypättiin ulkoporealtaaseen pakkaseen juoruamaan. Oli sairaan kivaa ja tutustuin joihinkin tosi paljon paremmin.

Ens lauantaina oppilaskunta järjestää pienet tanssiaiset, joiden idea on se, että kaikki on pukeutuneet mustaan ja valkoiseen, ja stten on värikkäitä koristeita ja valoja. Idea on myös, että tällä kertaa tytöt pyytä poikia pariksi, kun muutenhan aina poikien kuuluu pyytää tyttöjä. Kaikenlisäksi, ei voi vaa npyytää normaalisti, vaan pitää olla joku hieno, söpö, yllättävä ja kiero tapa pyytää, joten viimeviikolla kuulin ja näin mitä erikoisempia tapoja; paperista taiteltuja veneitä jotka  liutetaan toisen pöydälle, purkkarasiaan kätkettyyjä viestejä, luokan taululle kirjotettu ehdotus, joka paljastuu kun opettaja (joka on mukana juonessa) vetää valkokankaan ylös ja pehmo jenkkifutispallo, jossa luke pyyntö tanssiaisiin ja joka heitetään toiselta puolelta huonetta. Siis, eikö ois vaan helpompaa kysyä normaalisti, niin tulis ainakin selväks, kuka kysyy ja keneltä ja mitä?

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: pääsin koulun musikaaliin!! Jo ennen joulua sanottiin, että tehdään My Fair Lady, joten sitä varten ois tarvinnut sitä britti-aksenttia ja katoin sen leffankin. Pari päivää ennen koe-esiintymistä selivisi, ettei saadakaan käsikirjoitusta, joten vaihdettiin The Sound of Musiciin (joka on tullut katottua ainakin muutaman kymmenen kerran, pari vuotta sitten Von Trappin perheen lumoissa.)Vähän jännitin ennen koe-esiintymistä, joissa piti laulaa, tanssia ja näytellä. Tanssi osuus meni ihan hyvin, laulu osuus, jossa piti laulaa Do-Re-Mi meni hyvin, mutta näyttely meni penkin alle. Se oli vaikeaa, koska eteen annettiin lappu, missä oli nunnien keskustelu ja siitä sitten piti lukea se kaks kertaa peräkkäin. Siinä oli jotain outoja sanoja mitä en osannu lausua ja muutenkin olin ihan häkeltynyt. Pääsin siis kuoroon, eli näyttelemään kaikki random ihmisiä kuten nunnia, juhlavieraita ja laulukilpailun katsojia. Jade-sisko pääsi esittämää Louisaa ja muutenkin, kaikki mun kivat kaverit on mukana näytelmässä. Harjoitukset alkaa ihan pian ja oon tosi innoissani!!

4 kommenttia: