perjantai 15. helmikuuta 2013

Ysävänpäivä!

Hyvää eilistä ystävänpäivää! Tuntuu että paljon on tapahtunut yhden viikon aikana. Perjantaina oli poikien viimeinen koriksen kotipeli, joten oli Senior Night, eli kaikki korispelaajta, cheerleaderit ja tanssijat, jotka on senioreita sai kukkakimput ja ilmaplloja, kertoi mihin menevät lukion jälkeen ja lisäksi cheerleaderit ja random pojat esitti hienon paritanssin. Sieltä mentiin vielä hengaamaan kavereiden kanssa ja juoruilemaan. 

Lauantai-aamulla menin oppilaskunnan kanssa koristelemaan ruokalaa, jossa meillä oli illalla Black and White Dance. Nimi siis tulee siitä, että piti olla valkoiset tai mustat vaatteet. Sitä ennen ajettiin tunti ympäri lähimpiä kaupunkeja ja yritettiin löytää ruokapaikkaa, mut lopulta päädyttiin lähimpään pikku kylään Steak and Shakeen, ei kovin juhlallista. Ite tanssiaisissa taas DJn tahdissa bailattiin, ja pakko sanoa, että aika yllättäviä tanssimuuveja näiltä löytyy, ottaen huomioon näiden normaali siveellisyys ja semmonen. Normaalia bilemusaa soitettiin, mutta myös toki vähän kantribiisei sinne sun tänne ja vanhoja klassikoita. Lisäksi näillä on moniin biiseihin kuuluvia liikkeitä, joita koitin sitten muistaa ja tehdä muitten mukana.

Sunnuntai-iltana menin Jillianin 16-v synttäreille, jossa syötiin taas pizzaa ja pelattiin pelejä. Taas just silleen kun ala-asteella ehkä. Tosi kivaa siellä oli, ja taas tutustuin uusiin tyyppeihin ja vanhoihin paremmin.Sielläkin oli ainakin 30 ihmistä, joten seuraa löytyi. 

 Keskiviikkona mulla oli ekat laulutreenit musikaalia varten. Me nunnat lauletaan aika monta laulua latinaksi, joita ei varmaan siinä leffaa katsoessa huomaa, kun osa niistä lauletaan ilman että meitä näkee. Tietty lauletaan myös mm. How can you solve a problem like Maria? Hyvältä kuulostaa ja kivalta vaikuttaa. Illalla nuortenillan sijaan mentiin kaikki keilaamaan ja syötiin taas pitsaa. Sieltä poikettiin vielä mun tyttöjen kanssa hakemaan pirtelöt ja oli super kivaa! Ja lopulta vielä Gabby, joka heitti mut kotiin, ja mä mentiin tuhrimaan sen veljen auto sellasilla kynillä, joilla kiakki piiirtelee autoihin, heheee pahikset.

Torstaina oli sitten tietty ystävän päivä, joka on paljon isompi juttu täällä kuin Suomessa. Poikaystävät toi tytöilleen nalleja, ruusuja ja suklaata, ja tietty muutkin muttei niin paljon ja isoja. Kortteja anettiin kaikki toisillemme ja karkkeja yms. Kotona sitten dad teki illallisen (erittäin harvinaista), ja pöytään katettiin oikeen kynttilät ja lasiset, jalalliset lasit (yleensä juodaan muovimukeista) ja juotiin viinirypälekuplajuomaa. Kaikilla oli oma sydänkeksi mihin oli kirjoitettu oma nimi, ja mom ja dad antoi meille lapsille karkkia ja mulle ja Jadelle myös söpöt mukit. Illallisen jälkeen mentiin kaveriden kanssa leffaan katsomaan Safe Haven, joka oli kyllä tosi hyvä.

Pakko vielä sanoa, että kaikki Vanhojentanssijat näytätte tosi kauniilta ja komeilta, mä sitten ensi vuonna. Ja abit tietty pitäkää hauska lukuloma :)

1 kommentti:

  1. Hienoa että on noin mittavat juhlallisuudet! Täällä suomessa ei kauheesti ollu mitään mutta jotain kuitenkin. Ja kävin tervehtimässä "vanhaa" serkkuanne, ja kuskasin hänet Caribiaan
    niin näin upean puvun ja kampauksen!
    Pus, pus!

    VastaaPoista