lauantai 23. helmikuuta 2013

Let's go Turks!

 Viime lauantaina suvun mummi ja vaari vei kaikki tytöt/naiset, joilla oli synttärit tammikuussa, ravintolaan syömään, joten mäkin siellä sitten kuuden muun synttärisankarin kanssa nautin ilmaista synttäri jälkiruokajätskiannosta. Täällä on kyllä niin paljon enemmän ravintoloita kun Suomessa, ja kaikki oli normaalina lauantaina kello 5 ihan täynnä, joten vaikka valinnan varaa riitti, kierreltiin ympäri ja ympäri ainakin tunti, ennen kun päädyttiin AppleBee'siin syömään. Jostain kumman syystä täällä ei kukaan koskaan tee mitään pöytä varauksia tai mitään.
 Sunnuntaina oli meijän perheen vuoro tarjota lounas kirkossa, eli tilattiin jostain sämpylöitä, laitettiin sipsit ja miniporkkanat kulhoihin, tehtiin peanutbutter & jelly sandwichejä ja laitettiin vettä ja maitoa laseihin. On se mun mielestä ihan kivaa aina kirkon jälkeen jäädä sinne syömään kavereiden tai välillä vaan perheen kanssa, kun pikkuhiljaa tulee jo nälkä kirkonpenkissä istuessa. Tyyppillistä ruokaa on just kaikenlaiset sämpylät, hot dogit ja pizza, ja aina on myös keksejä, sipsejä ja miniporkkanoita. Tietty välillä on muutakin, mutta noi on yleisiä. 
 Musikaaliharjoituksia oli taas parit, sekä laulu että tanssi. Treenattiin valssia, jota mä jo tietysti jostain koulun liikkatunneilta ja muualta osasin, muttei täällä kukaan osaa. Onneks se on ihan helppoa ja kaikki oppii sen tosi nopeesti. Ainut probleema on se, että meillä on liian vähän poikia joukossa, mutta kai sekin jotekin hoituu.
Perjantaina menin sponttaanisti suoraan koulusta Kennedyn ja Cassidyn luo koko loppupäiväksi, koska illalla monet mun kaverit meni yhden pojan, joka lähtee merijalkaväkeen 4 vuodeksi, läksiäisjuhliin, ja koitin löytää jostain ittelleni seuraa ja löytää jonkun, joka ei ollut menossa illan korispeliin. Oli tosi hauskaa vaan hengailla, kerrankin ilman mitään suunnitelmaa, kun yleensä aina on joku suunnitelma. Tehtiin brownieita, katottiin netistä prom-mekkoja, jutletiin tosi paljon kaikesta ja katottiin leffaa. On täällä kyllä tosi kätevää, että 16-vuotiaat voi ajaa, eihän täällä kukaan koskaan pääsis mihinkään muuten.
Lauantaina oli meidän oppilaskunnan järjestämä korispeli Tremont Turks opettajat vastaan viholliskoulu Dee-Mack Chiefs opettajat. Molemmat koulut ollaan pieniä ja saman tien, Route 9, varrella. Pelin siis pelasi opettajat, ja opettajat esitti väliaika tanssin, ja toimivat suurimmaks osaksi cheerleadereinä. Me voitettiin! Oli tosi hauskaa, ja just tuolla esim huomaa tän koko kylän yhteisöllisyyden. Tosi moni tuli kannustamaan, myös toisesta koulusta, ja tätä varten teetettiin turks vs. chiefs t-paidat, joita tästä lähtien voi käyttää kaikissa näiden kahden koulun välisissä peleissä. Ilmeiesti tästä yritetään tehdä perinne, että ens vuonna Dee-Mack isännöisi ja järjestäis jne. Tässä on video, joka näytettiin meidän koulussa perjantaina Pep Rallyssa, eli fiiliksen kohotus- jutussa, ja joka lähetettiin vissiin chiefseille varoitukseksi. Varmaan ei ole teille niin hauska, kun ette tiedä näitä opettajia, mutta suosittelen kuitenkin katsomaan! Sanonpa vain, että Mr. Lazarz, eli Capt. Lazers on uusi opettaja, joka on tunnettu urastaan armejassa, jooga-harrastuskestaan ja päivittäisistä smoothieistaan. Ja Mr. Berry eli Bear on koulun rehtori!

M

3 kommenttia:

  1. kuulostaa hyvältä toi sapuska. Ja katoin videon. vaikuttaa hauskoilt noi opettjat :D käyttääks toi lazers tota maastopukuu koulus??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei, oli FFA-viikko ja yhtnä päivänä piti pukeutuu maastoväreihin :D

      Poista
  2. Moi!!! Se oli hauska video! Halaus! Äiti

    VastaaPoista