sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

The Sound of Music

Sairaan kiireinen musikaaliviikko nyt takana. Ma, ti ja ke treeneissä oltiin täydessä meikissä ja puvuissa ja hirveessä häslingissä takahuoneessa. Keskiviikkona naamalihakset joutui käyttöön, kun otettiin hirveästi kuvia, ettei sitten näytöksien jälkeen tartte. Esitykset meni siis tosi hyvin ja paljon porukkaa oli sitä katsomassa. Torstaina mentiin pienellä porukalla jatkoille Steak 'n' Shakeiin, perjantaina kaikki yli 40 ihmistä mentiin afterpartyihin syömään  kattomaan Pitch Perfectiä jonkun taloon ja lauantaina myös jatkoille Paigen ja Scottin luo. Mun rakkaus juustokakkuja kohtaan kasvaa kasvamistaan.. Tavallaa vähän surullista, että musikaali on nyt ohi. Tutustuin moniin ihmisiin paremmin ja sain viettää aikaa kaikkien kivojen kavereiden kanssa tosi paljon. Tietty voin vieläkin hengailla kaikkien kanssa, muttei se oo enää sama. Tässä on hiukan kuvia musikaalista, lisää tulee ehkä, kunhan saan niitä käsiini jostain:
Kaikki me "juhlavieraat"

Von Trapp lapset. Jade-sisko vasemmalla :)
Cass, Hope ja Kenn :)

Goodbye!

Do re mi!

oivoi, nilkkoja pilkistää!

Muistinko mainita että must on tullut nunna täällä? (Takarivissä keskellä :D)

Koko kööri


Kenn!  :)

Scott! /Rolf :)

Riley! :) eli se paronitar. sori näytän karseelta :D

Vuhuu sain kukkia!
 Ehdin muuten toissaviikonloppuna osallistua kahden tytön yllätys 17-v synttäreihin, jossa molemien vanhemmat oli jakamassa kakkua ja vetämässä pelejä meille ja mennä pitsalle kamujen kanssa ja nuortenillan jatkoillle katsomaan Megamindia. Lauantai-illalla oli oppilaskunnan järjestämä Mr. Turk kilpailu. Siinä koulun pojat esitti talenttejaan, piti pienen muotinäytöksen ja vastaili kysymyksiin, ja tuomaristo valitsi sitten Mr. Turkin. Se oli tarkotuksella hauska ja sitä ei kukaan ottanu vakavasti. Sen sijaan kesällä on Miss Tremont kilpailu, jossa tytöt tekee noita samoja asioita, mutta se o vakava ja talentit on oiekasti hyviä, EI smoothien valmistamista. Vähän harmittaa etten oo enäää silloin täällä näkemässä sitä, kun mun muutama hyvä kaveri osallistuu siihen. 
Kirkossa alkoi uus "pyhäkoulu"-jakso, nyt ollan pelkät high schoolin tytöt siellä ryhmässä. Ite tykkäsin enemmän kun oli pojatkin meidän kanssa, mutta miten vaan. Sunnuntai-iltapäivällä koululla järjestettin varainkeruu tapahtuma yhdelle perheelle, jolla oli jotain terveysongelmia. Siellä myytiin ruokaa, arpoja ja tapahtumaa vartern tehtyjä t-paitoja ja bändi soitti ja lauloi. Sinne meni varmaan oikeasti koko kylä, kaikki oli siellä. Just tyypillistä täällä päin.

4 kommenttia:

  1. Onnittelut onnistuneesta musikaalista! Harmi etten paassy nakemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Upeita kuvia!! Nähdään sit joskus se video. Halaus äidiltä!

    VastaaPoista