torstai 25. huhtikuuta 2013

Pimpelipom :)

Viimeviikon ukkoset ja rankkasateet on nyt ohi, jihuu. Aurinko paistaa ainakin toistaseksi. Sunnuntaina mentiin mun kaverin Rileyn ja meidän molempin prom-deittien, jotka on veljeksiä, kanssa keilaamaan ja syömään. Oli hauskaa, ja me tytöt loistettiin keilauksessa, vaikka ois toisin voinut luulla. Täällä siis keilaus on ihan normaalia, eikä sillai vähän outoa, niinkuin Suomessa vois olla. Ihan hyvä oli tutustua tälleen ennen Promia vähän paremmin. 
Maanantaina ryhdistäydyin, koska ulkona oli lämmintä ja olin muistanut tuoda juoksukengät kolusta kotiin, ja menin lenkille! Illalla menin kirkosta tutun pariskunnan wedding showeriin Paigen seuraksi. Siellä siis pariskunta sai kaiken mahdollisen mitä voisi avioparin tarvitsevan uuteen kotiinsa pyyhkeistä ja kylmälaukuista lähtien kattiloihin ja vohvelipannuihin. Tietysti tarjolla oli myös ruokaa ja pariskunta kertoi tarinansa. Nämä jenkit on aina niin dramaattisia ja ylisuorittajia. Kosintaankin oli tarvittu koko suku...

Keskiviikkona menin Paigen, joka on host-veli Moisen lapsenvahti, kanssa uimaan, siis Moisen kanssa, uimahalliin. Samanlainen uimhalli oli kuin Suomessa, ei mitään eroja. Ja tietty illalla sitten menin kirkkoon, johon me kaikki tytöt oltiin jostain älynväläyksestä johtuen laitettu karseet polvisukat päälle ja pojat luuli, että ne oli unohtaneet teemapäivän. 

Torstaina oli Senioreiden viimeinen oppilaskunnan kokous ja sen kunniaksi oli nyyttärit (niinkuin täällä aina on erityistilaisuuksissa). Sain kans tehtyä ensivuoden kurssivalinnat, siihen menikin vaan sellaiset kevyet 2,5 tuntia ja loppuhionta päälle.

Huomenna päästään koulusta 11 aikaan ja tarkoituksena on mennä Paigen kanssa laitatuttamaan kynnet lauantaina olevaa Promia varten!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalta ja hienoa, että lenkkeilykin on käynnistynyt. Hauskaa lähestyvää promia, raportoi sitten ja otata paljon valokuvia!!!halaus äidiltä!

    VastaaPoista