sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Prom!

Varoitus: kuvia on aika paljon, mut hei, en haluu että ketään missaa mitään kuvaa, koska ei ole facebookissa. :)
Keskipäivällä mä ja Jade alettiin laittautumaan Promia varten. Kynnet kävin laitatuttmassa Paigen kanssa jo perjantaina, joten siitä ei enää tarvinnut huolehtia. Karol-mom laittoi mun hiukset ja meikin ja yksi serkkukin siinä vähän autteli. Mekkokin vielä mahtui päälle, huh. Ennen varsinaista juhlaa deitit tuli hakemaan meitä kotoa ja saatiin nuo kukat ranteisiin ja annettiin heille kukat siihen kaulukseen. Sitten mentiin isolla porukalla läheiselle kartanolle ottamaan n. 239 887 kuvaa, eri porukoista ja eri asennoissa ja eri paikoissa.


Colton

me ollaan mallei

kaikki tytsyt
uuuh

serkuksia ja meidän deittejä

Jade ja Karol-mom :)
Riley!



Sopivasti sateen alkaessa jatkettiin koululle, jossa oli Promenade, jota tuli katsomaan about puolet kyläläisistä. Siinä siis koulun reksi kuulutti parin nimet ja sitten käveltiin "punaista mattoa" pitkin ja poseerattiin niin, että ihmiset sai ottaa kuvia ja taputti. Siinä sitten seisoskeltiin vähän aikaa, koska pareja oli ainakin 70 ja jono kulki tosi hitaasti. Ilmeisesti joillekkin liian kireissä mekoissa ja liian korkeissa koroissa liian vähällä ruualla venttailu oli liikaa, koska takarivissä pyörtyi pari tyttöä perä jälkeen. Ei mitään vakavaa kyllä, mutta kyllä siinä vähän kaikki säikähti. 


 Virallisen osuuden jälkeen jäätin vielä ottamaan kuvia muiden kavereiden kanssa.

lisää serkkuja ja deittejä

herkut serkut :)


Paige ja Scott :)





 Koululta lähdettiin jatkamaan ilmeisesti golf clubille, jossa Prom oli. Saatiin hyvää ruokaa ja taas
juustokakkua ja paikka oli koristeltu tosi hienosti. Taas muuten ennen syömistä joku luki yhteisen ruokarukouksen, jännää. Ruuan jälkeen jaettiin humoristisia palkintoja senioreille, esim. "Todennäköisimmin asuu vanhempiensa kellarissa 30-vuotiaana" ja "Todennäköisimmin särkee sydämesi". Sitten katosttiin senioreiden video, jossa oli noloja kuvia ja videoita ala- ja yläasteilta ja jopa lukiosta, ja oppilaitten tunnustuksia opettajille. Sen jälkeen kruunattiin Prom King ja Queen. Jeejee Rileysta tuli queeni! Loppuilta olikin vapaata bailaamista ja hengailua, ja kaikki otti kaiken irti vuoden viimeisitä partyista.

Sieltä lähdettiin sopivasti niin, että ehdittiin keskiyöksi seuraavaan paikkaan, jossa pidettiin After Prom, jota muuten pyöritti kokonaan vapaaehtoiset vanhemmat. Vaihdettiin korot, mekot, kravaatit ja kauluspaidat lököihin ja t-paitoihin ja alettiin rentoutumaan. Siellä oli paljon pelejä yms. mitä olisi voinut tehdä. Mutta mä ja mun kaverit päädyttiin suurimmaksi osaksi juoruilemaan, kattelemaan muita ja löhöilemään sohvilla/lattioilla. Toki sielläkin oli ruokaa jota mussutettiin, että pysyttiin hereillä koko yö. Neljän aikaan aamulla, alettiin arpomaan palkintoja kaikille, jotka ilmoittautui jatkoille ajoissa, ja mäkin sain 10 dollarin lahjakortin Starbucksiin. Osa palkinnosita oli tosi kalliita; esim. kaiutin ja espressokone. Loppulta kaikki sai vielä karkkia mukaan matkaan ja saatin lupa lähteä kotiin. Tietysti mun tuurilla kaikki kodin neljä ovea oli lukossa, joten jouduin herätäämään koko talon, että pääsin sisälle. Sain nukuttua 3 tuntia, kunnes pitikin lähteä kirkkoon, jossa yks jos toinenkin taisi olla aika unelias viime yön jäljiltä. 

Nyt oon taas yhtä high school kokemusta, yhtä t-paitaa ja monia tanssimuuveja rikkaampi! :)

7 kommenttia:

  1. Seurustele Colttonin kanssa ;)!

    VastaaPoista
  2. Uuu ma diggaan. ;) nayttaa tosi hauskalt ja oot nii natti!

    VastaaPoista
  3. Kivoi kuvei! ootte tosi söpö pari :) ja oot nii nätti!! toi mekko on kans ihana! tykkään väristä
    t.assu

    VastaaPoista
  4. hahhah anteekshi mut repesin ton ekal kommentille :D mut jee ihanaa!

    VastaaPoista