keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Alabama!

Noniin, vihdoin saan kerrottua pääsiäislomasta ja muusta, mitä on tässä parin viikon aikana tapahtunut. Kesti hetki, koska jätin adapterin tietysti Alabamaan ja elin ilman konetta ja kännykkää 5 päivää, ennen kui sain uuden.
Ennen Alabamaan lähtöä ehdittiin leikellä ja tutkia lampaan sydän bilsantunnilla ja kavaljeeri Promia varten löytyi, ei siis enää tarvitse huolehtia siitä, huh. Torstai-iltana lähdettiin kahdella autolla ajamaan kohti Gulf Shores, Alabamaa ja ajettiin koko yö. Meidän kanssa samassa "hotellissa", jossa jokaisella perheellä oli oma pieni asunto, oli 3 tuttava-/sukulaisperhettä, joten seura alöytyi koko viikon ajan. Suurin osa ajasta otettiin aurinkoa uima-altaalla, pelattiin rantapalloa tai jenkkifutista tai mentiin kävelyille pitkin rantaa. Iltaisin katsottiin leffoja (mm. Pitch Perfect!) ja pelattiin pelejä. Parina iltana mentiin ulos syömään ihanaia mereneläviä tai shoppailemaan turisti-matkamuistokauppoihin. Yhtenä päivänä lyöttäydyin toisen perheen seuraan ja menin Out Let-malliin shoppaamaan. Viimeisenä päivänä uitiin ainakin 100 metrin päähän kohtaan, jossa oli taas matalaa. Piti uida syvemmän kohdan yli, vasten isohkoja aaltoja, tietämättä mitä kaikkia örvelöitä siellä syvyyksissä vaanii, joten vähän pelotti että joku tulee nappaamaan varpaasta, ja lisäksi vesi oli vähän kylmää. Hengissä kuitenkin selvittiin, vaikka pari kertaa meinasi usko loppua :D Koko viikon ilma oli täydellinen, ei liian kylmä eikä liian kuuma, joten ihan hyvän rusketuksen sieltä sai!
Siellä huomasin, että hississä tuntemattomat ihan aina alkoivat jutella meille. Suomessa tietysti joskus tuota tapahtuu, muttei aina. Yleensä keskustelu avattiin kysymällä "Olettekos rannalta tulossa?" "Ei, muuten vaan kuljetaan ympärinsä bikineissä ja paljain jaloin". Yhtenä iltana käveltiin läheiseen Walmartiin, johon oli matkaa ehkä just ja jsut yksi kilometri. Jenkit ei todellakaan oo tottunut kävelyyn, valitusta kuului koko matkan edes takasin ja jälkeenpäin koko viikon. Kotinn ajettiin tas yön yli pe-la yönä, pysähdyttiin St. Louisiin treffamaan Jamee jaa syömään aamupalaa. Kotiin palattua huomasin adapterin unohtamisen ja nukahdin päikkäreille rättiväsyneenä. Ristus mikä reissu.

Kaikki lapset! Puolet meistä on mun perheessä, vaikkei 2 vanhinta edes ollut mukana :)
Tyylikkyys ennen kaikkea...NOT


Jade, Kruz ja Amelia-serkku :)




hiekkalinna :) Rannalla oli tosi paljon simpukoita!

Host-mom :)

Kärsivä ilme koska heitin just ton jenkkifutiksen, heh


Jenna! :)


Sunnuntaina koko perhe nukkui pommiin, yli aikaisen pääsiäiskirkon. Mokattiin myös yritys mennä myöhempään jumalanpalvelukseen, koska mentiin kirkolle pynttäytyneinä tunti liian myöhään. Iltapäivällä mentiin kuitenkin pääsiäisenviettoon isovanhempien luo, ja sieltä siirryttiin toisten isovanhempien luo pistäytymään.  Eipä mitään kovin erikoista pääsiäisruokaa ollut tarjolla, kuulemma yleensä syödään kinkkua. Pääsiäispupu oli onneksi tuonut yön aikana meille jokaiselle omat pääsiäiskorit täynnä suklaamunia yms. herkkuja :) 
Musikaalitreenejä on joka päivä ja esitykiin on enää viikko! Mikään ei ole vielä tosiaankaan valmista; puvut, lavasteet, vuorosanojen muistaminen.....Saa nähdä miten käy.

2 kommenttia:

  1. Olemme kateellisia, Lontoossa sataa räntää! Mutta kiva kuulla että sulla on ollut hauskaa ja aurinkoista, pus äiti ja Sofia!!

    VastaaPoista
  2. Myos minnesotassa tulee rantaa. :D mutta yritan olla iloinen puolestasi, nayttaa ihanalta! Oot varmaa ihan ruskee nyt :)

    VastaaPoista