tiistai 4. joulukuuta 2012

Huh, hellettä

Otsikostakin varmaan huomaatte, että täällä on nyt parin päivän ajan ollut semmoset about 20 Celsiusta lämmintä, vaikka hiukan aikaa oli jo kylmempää. Ite elättelen toiveita, että tulis kylmä ja lunta, pitäkää peukkuja.
Lauantaiset Abbyn 16 v. synttärit oli hauskat, mutta tosi erilaiset kun Suomessa. Ne oli suunniteltu tosi hyvin, vieraita suunnilleen 20 (kaikki tyttöjä, jos jotain kiinnostaa), synttärisankarin äiti, isä, mummi ja muutama muu aikuinen auttamassa/tarjoilemassa/ottamassa kuvia ja iso HAPPY BIRTHDAY juliste seinällä. Kaikenlaista ohjelmaa siellä siis oli, mm. "Hullu illallinen", jossa piti menulta, jossa ruuilla oli salanimet, tilata ruokia, joten saattoi olla, että jos ei tilannut lusikkaa, sai eteensä lasagneta ilman lusikkaa. Onneksi saatiin lopuksi syödä kunnollakin, heh. Lisäksi kaikkien piti täytää lapulle paras muisto Abbysta, sana joka kuvailee Abbya yms. että hän voi sitten muistella kivoja kavereitaan. Sai myös itse testata Abby-tuntemustaan ja vastata kysymyksiin, esim. mikä on hänen toinen nimi...ja lopuksi kerrottiin oikeat vastaukset. Oli paljon kaikenlaista muutakin ohjelmaa, otettiin valokuvia, avattiin lahjoja ja katottiin lopuksi Mean Girls -leffa. 
Siinä ruoka jutussa sai siis neljä ateriaa, yhdellä kerrallamulle kävi tälleen :)

sori näytän jättiläiseltä, mutta toi mun vieressä oleva oli tosi lyhyt :D

tässä on koko porukka :)
  Maanantaina oli kuoron konsertti, jossa esiintyi myös bändi (torvisoittokunta) ja koulun pienempi lauluryhmä Madrigals. Ne on ihan sika hyviä! Joululaulut vaan kaikuu korvissa, ja odottelen joulua innolla. Nyt mulla on joka aamu 2 kalenterin luukkua avattavana, kun sain toisen ihanalta Lilliltä, kiitos! :)

Ainiin, lauantaina mulla oli superihana skypepuhelu parhaiden ystävieni kanssa, joka tuli kyllä tarpeeseen. Vihdoinkin saatiin nääs aikataulut (2 eri aikaa USAssa, Englannin aika ja Suomen aika) mätsäämään. Saattin kaikki vapaasti valittaa kaikesta (vaikka eihän täällä mitään valitettavaa ole) ja muutenkin oli kivaa huomata, ettei kukaan ollut mitenkään muuttunut, eli uskallan vielä palata Suomeen :)

1 kommentti:

  1. Kukkuu! Tääl taas on ihan riittävän kylmä, jopa 13 ja 14 miinusastetta. Ja lunta tulee...Kiva että aiot uskaltaa palata vielä Suomeen! Pus!

    VastaaPoista