lauantai 15. syyskuuta 2012

Syksy!

Tällä viikolla mulla oli mun eka koe historiasta, ja hyvinhän se meni, kun suurin osa tehtävistä oli monivalinta kysymyksiä. Mulla on sellanen tunne, että täällä kaikki kokeet ja testit tulee olemaan helpompia kuin Suomessa. Keskiviikkona koulussa oli puhuja, joita kuulemma on aina kerran tai pari vuodessa. Hän puhui unelmiensa seuraamisesta ym. ja laittoi niin oppilaat kuin opettajatkin hyppimään, tanssimaan ja huutamaan.
Tremontin pääkatu

Ja toiseen suuntaan. Täällä on muuten tosi paljon STOP-merkkejä joka paikassa.

Perjantaina mentiin Kurpitsafestivaaleille läheiseen kylään, Mortoniin, joka on maailman kurpitsapääkaupunki. Se oli vähän niinkun silakkamarkkinat ja tivoli yhdistettynä, paitsi etää silakat oli kurpitsoja. Siellä myytin kaikenlaisia kurpitsaruokia ja juttuja ja osalla porukasta, varsinkin lapsilla, oli oransseja vaatteita tai jopa kurpitsapukuja. Itsekkin söin kurpitsajäätelöä, -donitseja ja -kahvia. Ja hyvää oli!
Lauantaina leivoin yllätykseksi pullaa, kun kukaan ei ollut kotona. Oli vähän mutkia matkassa, mutta ainakin noi väittää, että hyvää on. Kuulemma kurpitsafestivaalit on syksyn alun merkki, ja sen huomaa myös siinä että maissia on alettu kerätä pois pelloilta. Mä pääsinkin sellasen tosi suuren traktori-maissikerääjän kyytiin, musta tehdään kunnon maanviljelijä täällä!


Nam!

lasten koristelemia kurpitsoja kilpailua varten

isomman lapsen koristelema kurpitsa, aika hieno :)

Pullista tuli vähän kyseenalaisen näkösiä, mutta hyviä oli!


Tänään aioin vielä katosoa Nälkäpeli -leffan, koska se on meidän Home Coming -viikon teema. Kaiken pitäis nyt olla valmiina sitä varten. Kerron siitä sitten seuraavaksi!

4 kommenttia:

  1. Pullat näyttää just hyviltä ja eikä näkyny ees lieskoja missään! Kurpitsajäätelö sensijaan kuulostaa vähän kyseenalaiselta, täytyy ittekki ehkä uskaltaa koittaa joskus :D

    VastaaPoista
  2. ihan kun muumeista noi kurpitsa jutskat jos kässäät ;) :)

    VastaaPoista