sunnuntai 23. syyskuuta 2012

HOME COMING!

Tää viikko on ollut yhtä hullunmyllyä! Alkuviikosta mulla oli oppilaskunnan hallituksen jäsenenä velvollisuus auttaa koristeiden tekemisessä. Tehtiin siis koristeita Home Coming -tanssiaisia varten Nälkäpeli -teemalla. Koko viikon ajan oli erilaisia pukukoodeja ja kannatti todellakin pukeuta, koska niin sai omalle luokaleen pisteitä. Ja melkeen kaikki olikin pukeutunut oikeen kunnolla, toisin kun Suomessa halloweenin aikaan, hävetkää! Torstai illalla oli Pep Rally, eli tilaisuus jalkapallokentällä, jossa mm.esiteltiin kaikki syksyn urheilijat, kruunattiin Home Coming king ja queen ja nähtiin jalkkispelaajien ja tanssijoiden tanssi.
Pukeutuneina peloiksi: hämähäkit, pumpulista tuleva ääni, lääkäri, kissat, aikuisuus
turisteja

Kennedy ja Cassidy, toivottavasti sanoin oikeessa järjestyksessä :D

Nälkäpelien eri alueita: kuljetus, kalastaja-Jade ja maanviljelijä-Brock

koulun värit, MAROON and WHITE!
Perjantaina ei ollut ollenkaan tavallista koulua, vaan kokopäivän pelattiin erilaisia pelejä toisia luokkia vastaan. Jokainen luokka oli pukeutunut omaan väriinsä, ja ryhmähenki oli tosi hyvä ja kaikki kannusti toisiaan. Osa peleistä oli ulkona ja osan aikaa satoi, mutta eipä mahda mitään. Saatiin myös ihastella tanssijoiden ja opettajien tanssia, en osais kuvitella omia opettajiani tanssimaan sellattis! Iltapäivällä oli paraati, jossa minäkin olin mukana, edustamassa koulumme yhtä ainoaa vaihtaria. Ajettiin kylän pääkadun läpi ja vilkuttelin ja heitin karkkia ihmisille. Treenausta penkkareita varten, heh.
Junioreita keltaisissaan
Siniset Sophomoret kannustamassa joukkuettaan

Seniorit

Jade ja Angie ottaa kuvia vuosikirjaa varten




Jade golffaa

"kuljeta vettä pesusienessä"


Tää laji oli vaan jenkkifutaajille ja hyvästä syystä!

kylän partiolaisia :)



jokaisella luokalla oli oma lava, josta saatiin pisteitä

jokainen syksyn urheilujoukkue oli paraatissa, tässä cheerleaderit

Jee!
 Illalla oli sitten taas jenkkifutispeli, mutta tällä kertaa se oli isompi ja hienompi, koska oli Home Coming. Siellä myös julistettiin meidät Juniorit koko Home Comingin voittajiksi, jee! Saatiin yhteensä eniten pisteitä naamiaisvaatteista, peleistä, koristeista ja säilykeruokatölkeistä, joita jokaisen piti tuoda, annettavaksi köyhille. Peliä ei haitannut rankka sade ja armoton kylmyys, sain onneksi lainaksi harvinaisen tyyllikkäät hanskat ja takin. Muuten oisin ehkä jäätynyyt kuoliaaksi. Alkaa illat viiletä täällä pohjoisessa :D Oon tosiaan jo kauan sitten luopunut eurooppalaisesta tyylistä, ja vaihtanut landepaukkujen vetimiin, paljon rennompaa. Onneksi kuitenkin voitettiin (taas, Go Turks!), etten turhaan istunut siellä kannustamassa!

Lauantaina oli suuri päivä, tanssiaiset. Keskipäivällä meille tuli muutamia naispuolisia sukulaisia laittamaan hiuksia, lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan meitä neljää tyttöä. Kuvien ottamisen jälkeen mä siirryin toiseen paikkaan ja otettiin vähän lisää kuvia. Mentiin sieltä sitten tyttöjen kanssa Chili's nimiseen ravintolaan, jossa oli hyvää sapuskaa. Koska meillä oli vielä tosi paljon aikaa ennen tanssiaisia, mentiin ottamaan vähän lisää kuvia, ja kiertelmään putiikkeihin, mm. valtavaan ulkoilu/metsästys/kalastus kauppaan.
tästä kaikki lähti :D

piti istua ettei pituusero ois niin häiritsevä :D

Amelia, Morgan, mä ja Jade



sain korvikest ja käsikorun momilta :)



mulla oli myös kukat, vaikkei kuuluiskaan jos ei ole deittiä. Mom kuitenkin sanos että hänellä on aina ollut tapana antaa lapsilleen kukat. Huom nimettömän kynsi!





ulkoilu kaupassa oli metsästyspeli!
 Lopulta mentiin itse partyihin koululle, ja pakko myöntää että hienot oli koristeet. Kaikki tanssi ja hyppi koko ajan ja onneksi paljain jaloin, ettei tarvinnut niissä armottomissa koroissa hyppiä. Mentiin vielä sitten Jaden ja muiden kanssa Angielle yökylään, jippii! Kaiken kaikkiaan oli tosi hauska päivä ja ilta :)

4 kommenttia: