tiistai 21. toukokuuta 2013

Graduation

Tällä viikolla on enää loppukokeita torstaihin asti ja sitten alkaa kesäloma! Mulla ei nää kokeetkaan tule olemaan vaikeita, joten ei mitään paineita. Viime viikkokin meni suurimmaksi osaksi kertailemiseen ja 30 asteen helteeseen. Näillä nurkilla ei onneksi oo mitään tornaadoja näkynyt, toisin kuin muualla. 
Viime sunnuntaina oli graduation, joten koko viikon lopun ajan oli lakkaisjuhlia, joissa vierailtiin. Perjantaina oli pelkästään Paigen bileet, joissa vahingossa viihdyinkin ilta myöhään asti pelaten lentopalloa yms. Täällä siis vieraat pukeutuvat melkeen mihin tahansa, ei tartte laittaa mekkoa päälle.  Tulin myös kutsutuksi Paigen ja Scottin siskon, Janellen, häihin, jotka on ensi sunnuntaina, jee.

Mä ja Riley :)
Lauantaina kävin parissa muussa juhlassa kääntymässä. Täällä siis kutsutaan kaikki kenelle on joskus puhunut, vaikkei tuntiskaan kovin hyvin. Sen takia oli vähän kiusallista joidenkin luona. Sunnuntain tilaisuudessa palkittiin korkeimman keskiarvon saaneet oppilaat, jotka pitivät puheen, reksi piti puheen ja koulun ylijohtaja pomo (en tiiä mikä se on) piti puheen, osa senioreista esitti laulun ja sitten kaikille jaettiin todistukset. Viimeisenä valmistuvat ruiskuttivat toistensa päälle serpenttiiniä ja heittelivät glitteri kaapujensa päälle. Ja sununntaina kipaistiin parissa juhlissa vielä.
Ps. Viimeinen viikko jäljellä, en varmaan edes tajua kunnolla, että oon lähtemässä :(

2 kommenttia: