torstai 14. maaliskuuta 2013

Tyylikkyyden ilta

Kevät, ja kesä, on todellakin nyt tulossa! Melkeen kaikki lumi on sulanut ja lauantaina nuortenillan jälkeen mentiin Rileyn kanssa maistamaan ekat jätskit just auenneesta kylän kuuluisasta kioskista. Vielä on viikko koulua ja sitten alkaa viikonmittainen kevät-/pääsiäisloma Alabamassa.

Sunnuntaina normaalin kirkon jälkeen menin yksille wedding showereille hetkeksi auttamaan. Täällä siis kaikilla on ennen häitä tuo shower, jonne kaikki halukkaat naiset menevät antamaan kihlaparille lahjoja uutta kotia varten, ja kahvittelemaan. Valitettavasti missasin hääpärin lauluesityksen, koska piti kiirehtiä takaisin kirkolle Evening of Elegance:ia varten. Se oli siis varainkeruu illallinen nuorten lähetysmatkaa varten. Meiltä lähtee about 10 nuorta Slovakiaan ensikesänä pariksi viikoksi, ja se tietysti maksaa aikas paljon, joten raha tlee tarpeeseen. Nimensä mukaan ilta oli tyylikäs, monilla meistä "tarjoilijoista" oli pitkät mekot, mulla ei koska en omista, ja pojilla oli valkoiset paidat ja suorat housut. Koristeltiin koko sali Slovakian väreillä, kynttilöillä ja kukilla ja katettiin pöydät (2 haarukkaa, 2 veistä ja lusikka per naama). Itse tapahtuman aikana tarjoiltiin ruuat pöytiin, kaadeltiin vettä ja kahvia ja toteutettiin asiakkaiden pyyntöjä maksusta. Esim: "Lättää vadillinen kermavaahtoa Mr. Jonkun naamaan", tai "Esitä lavalla mikrofooniin Hämä-hämä-häkki käsiliikkeiden kanssa". Mä en onneksi joutunut tekemään mitään, hyvä niin. Tietysti jotkut esitti oikeitakin lauluja ja matkaanlähtijät pitivät puheita itsestään, uskostaan ja miksi haluavat mennä lähetysmatkalle. Sääli etteivät tule Suomeen, voisin mennä moikkaamaan!

Joka liikkatunti, kun tehdään vatsalihaksia yhden tytön kanssa, se haluaa, että mä lasken ääneen suomeksi. Nyt se halusi, että opetan sillekkin, joten kirjoitin sille ylös numerot 1-20 ja se kirjoitti viereen miten ne äännetään. Ilmeisesti "yksi" äänettään "ooks-y" ja "neetoo" äännetään "neigh-taa", heh.
Keskiviikona oli taas sellainen Blood Drive, eli verenluovutustapahtuma koululla, ja olin siellä vahtimassa ettei kukaan pyörry. Edelleen, mun mielestä tosi hyvä idea, kenenkään ei tartte raahauta mihinkään kauas.

Musikaali edistyy kovaa vauhtia, mutta stressaan vaan kun meillä ei ole  mitään  tietoa lavasteista tai asuista...!! Kai ne siitä hoituu. Huomenna, perjantaina, lähden kesken koulupäivän ja suuntaan kohti Chicagoa koko viikonlopuksi muiden vaihtarien kanssa, odotan innolla!

Kenn :) Huom mun pitkät hiukset!

....ja kännykän mahtavat kuvamuokkaukset

hehee

2 kommenttia: