lauantai 9. maaliskuuta 2013

Say yes to the dress!

Yli viikko sitten sunnuntaina mä, Jade ja host-mom mentiin kirkon sijasta jokun downin syndrooma järjestön varainkeruu jutskaan jakamaan ruokaa. Siellä siis sai syödä, ostaa leivoksia ja siellä oli huutakaupan tapainen juttu ja arvonta, ja kaikki tuotot meni tuolle järjestölle. Tosi kiva mun mielestä. Ja kaikki työntekijät oli meitä vapaaehtoisia. Samana iltana mentiin yhden tädin luo "adoptio-juhliin", koska hänen lasten adoptio tuli viralliseksi. Elämäni ekat adoptiojuhlat! Siellä oli siis vain lähimmät sukulaiset ja kaverit ja syötiin kakkua ja adoptoidut sai adoptiolahjoja!
Perjantaina meillä ei ollut oikeaa koulua, koska oli opettajien suunnittelu päivä. Tietysti meidän alueen oppilaskuntien kevät kokous oli just meidän vapaapäivänä, ja meijän oli vähän pakko mennä sinne. Siellä valittiin uusi hallitus, kerrattiin mennyttä vuotta, jaettiin stipendejä ja nähtiin esitys jokaiselta oppilaskunnalta. Me esitettiin "Evolution of Dance", jota oltiin harjoiteltu 2x15 min. eli ei siis ollut ihan sujuva, mutta hauska kuitenkin. Tässä on video meidän opettajista, jotka esitti saman tanssin pariviikoa sitten opettajien korispelissä: 

Iltapäivällä oli musikaalin koko ekan osan läpimeno, se edistyy kovaa vauhtia ja meillä ei oo vielä edes lavasteita eikä vaatteita...iiiks!
Illalla mä, Paige, Kenn ja Cass mentiin etsimään mulle mekkoa Prom-tanssiaisiin, jotka on huhtikuun lopulla. Käytiin myös syömässä hyvää meksikolaista ruokaa ja napattiin kotimatkalla kaksosten isoveli/Paigen poikaystävä yliopiton asuntolasta mukaan. Oli kyllä tosi ankeen näkönen ja olonen mesta, yhh. Oli superhauska ilta! 

Cassidy!

Kennedy!

molemmat tytsyt :)

huomatkaa random mies taustalla, heheh. Paige ja Kenn :)

namnamnamnamnam
 Lauantaina menin ekaksi momin kanssa Kruzin silmälääkärille ja sitten taas metsästämään mekkoa. Täällä muuten sekä sairaala, että terveyskeskus ja silmälääkäripaikka on paljon kivemmin sisustettuja kuin Suomessa. Seinät on värikkäämpiä, tuolit on mukavampia ja seinillä on kivoja tauluja. Ostin hiukan kevät vaatteita lumen sulamisen kunniaksi ja löysin myös sen mekon! Se on tosi hieno, mutta saatte nähdä sen vasta sitten aidosti käytössä...

2 kommenttia:

  1. Ihania h a t t u j a!!! Ja muutenkin hauskaa, eritoten että löytyi se mekko! Pus ja halaus!

    VastaaPoista
  2. Hihi mää oonki jo nähny sen! ;)

    VastaaPoista